Business Boxing

Sporten is een uitstekende manier om mensen beter met elkaar te laten samenwerken. Zo wordt bootcamp regelmatig ingezet als onderdeel van een teambuilding-bijeenkomst, maar ook een bokstraining is hiervoor zeer geschikt. Tijdens Business Boxing worden deze twee trainingen samengevoegd en kunt u een inspirerende, technische en leerzame boksles verwachten gecombineerd met een circuit training. De trainingen worden gegeven aan maximaal 24 personen om zo de kwaliteit van de trainingen te waarborgen.

WAAROM BUSINNESS BOXING

Nederlanders zitten gemiddeld 8,7 uur per dag, tegenwoordig is zitten het nieuwe roken. Wist u dat sport stimuleren loont voor u en uw werknemer! Naast financieel voordeel heeft u ook gezondere werknemers zowel fysiek als mentaal:
Sportende werknemers zijn gemiddeld minder vaak ziek dan niet sportende werknemers.
Bedrijfssport vergroot de werkprestaties, arbeidsproductiviteit, de werksfeer en het imago van jullie bedrijf.
Sporten, dus ook boksen is vergelijkbaar met psychotherapie en antidepressiva voor depressie. Of kan het ook een bruikbare aanvulling zijn op antidepressiva voor depressie.

Door de opzet van Business Boxing versterkt u de saamhorigheid binnen het team wat resulteert in een gezonde en fitte werksfeer, een reductie van stress en ziekteverzuim, verhoging van arbeidsproductiviteit en betere individuele werkprestaties.

WAT BIEDT MAS-PT?

Wilt u structureel een gezond en fitte werksfeer creëren door wekelijks/maandelijks gezamenlijk te sporten? Of een leuk en actief bedrijfsuitje of teambuildingsdag? Dan is Business Boxing ideaal voor uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd om gezondheid zowel fysiek als mentaal in uw bedrijf te integreren? Neem dan contact op via masapait@mas-pt.nl voor meer informatie.

X
× Stuur een appje voor een gratis proefles