Business Boxing Groningen

Fit personeel, minder verzuim, fiscaal voordelig

Boksen voor bedrijven in Groningen.

Boksen voor bedrijven op locatie is dé manier om je personeel te motiveren om te bewegen. Wij komen structureel langs op locatie zodat de drempel om mee te doen laag is. 

Blij personeel, minder verzuim
Boksen op locatie draagt bij aan ontspanning, teambuilding en zorgt voor minder verzuim en een hogere productiviteit. 

Volledig ontzorgd, op locatie en 100% veilig
Wij zorgen voor een duidelijke planning, communicatie en materiaal. Boksen voor bedrijven is voor iedereen toegankelijk en 100% veilig. Bovendien is in de meeste gevallen fiscaal zeer interessant om personeel sport op locatie aan te bieden.

Ontdek deze laagdrempelige manier om personeel fitter te krijgen. 

*De trainingen zijn gericht op maximaal 24 personen om zo de kwaliteit te waarborgen.

Wij doen Business Boxing onder andere voor:

Alle voordelen op een rijtje

Hogere productiviteit

Gezond personeel hebben meer energie, zijn minder vaak ziek en kunnen zich beter concentreren op hun werk.

Minder verzuim

Gezonde werknemers hebben over het algemeen een lager ziekteverzuim in tegenstelling tot hun niet-sportende collega's. Ook herstellen ze sneller wanneer ze toch ziek worden.

Verbeterde werksfeer

Gezond personeel draagt bij aan een positieve werksfeer. Ze voelen zich beter, hebben minder stress en ervaren over het algemeen meer werkplezier.

Betrokkenheid

Gezonde werknemers voelen zich gewaardeerd en zijn meer geneigd om langdurig bij het bedrijf te blijven, waardoor de continuïteit en stabiliteit van het team wordt bevorderd.

Review Boksen voor Bedrijven.

De les die we bij Mas als team hebben gehad was super leuk en leerzaam. We. zijn hierdoor als team gegroeid doordat we moesten samenwerken. Daarbij zag ik mijn collega's individueel opbloeien tijdens de clinic. Dit vond ik heel mooi om te zien. We voelen ons nu weerbaarder tijdens ons werk. Het was een leuke dag die we als team hebben ervaren.

Meer informatie over boksen voor bedrijven

Brochure en prijslijst

Meer weten over onze dienst: boksen voor bedrijven? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de brochure. In de brochure vind je meer informatie over het programma en een prijsoverzicht. 

X
× Stuur een appje voor een gratis proefles